На правах реклами

Edem Resort Medical & SPA організовує пляжну вечірку "4 COCKTAILS FOR QUEEN"

2935 0
Вже цієї суботи недалеко від Львова біля кришталево чистого озера відбудеться вечірка на пляжі.

Локація
 

Комфотний піщаний пляж біля озера розташований на території  комплексу Edem Resort Medical & SPA усього за 26 км від Львова. Тут вже на цих вихідних відбудеться вечірка "4 коктейлі для королеви".

Розваги

На вечірці вас чекають море шампанського, фруктові кальяни, показ власної літньої колекції парео від шоу-руму Edem Resort та показ купальників від дизайнерів,  вибухові сети від DJ-їв та екзотична атмосфера білосніжного пляжу. Ви покатаєтесь на човнах, катамаранах, сапах, а також пограєте в у бадмінтон, поніжетесь на сонечку, смакуючи коктейлі у Summer Bar

Що входить у вартість

У вартість входить користування рушником та шезлонгом, тапчаном для двох чи диванчиком, а також welcome drink.

Коли?

5 серпня. Початок - вдень о 12:00
 
 
Детальніша інформація - за телефоном: +38 067 314 65 12.  
 

Довідка. Основа концепції Edem Resort Medical & SPA - атмосфера релаксу, що сприяє відпочинку та зняттю повсякденного стресу, досягненню гармонії та внутрішньої емоційної рівноваги. Концепція відпочинку у комплексі - 14+, це означає, що вхід на територію дозволений віком від 14 років.  

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!