Політична реклама

«Все одно це – найголовніше», - С. Вакарчук про «ОЕ»

2088 1
По закінченню гастролей з музичним проектом «Брюссель» Святослав Вакарчук продовжить роботу над музикою для гурту «Океан Ельзи». Це він відповів на запитання журналіста медіа-порталу «Твоє місто» перед початком першого концерту українського туру проекту «Брюссель» у Львові.

Як розповів фронтмен гурту «Океану Ельзи», у березні колектив  активно гастролював.

«У нас перший концерт із «Брюселлем» вже відбувся у Мінську близько місяця тому, за цей час ми дали 15 чи 12 концертів «Океану Ельзи», - розповів С. Вакарчук. - «Місяць гурт відпочиватиме, щоправда, на Великдень у нас запланована одна поїздка закордон, так шо ми матимемо 2 перерви по 2 тижні», - сказав музикант.

Після гастролей проекту «Брюссель», як розповів Святослав Вакарчук, він повернеться до роботи з гуртом ОЕ.

«Ми зробимо невеличку паузу і знову будемо займатись далі новою музикою «Океану Ельзи». Все одно це – найголовніше».

Окрім того, як розповів музикант, він вже написав багато пісень до наступного альбому для гурту. На запитання, коли шанувальникам "ОЕ" чекати наступної платівки, музикант відповів: «Ще не знаю. Може, наступного року».

На запитання, яка різниця у роботі з "Океаном Ельзи" та "Брюсселем" він відповів так: 

«Мені легше тут, тому що я співаю на концерті 60% пісень, а не 100%. Тому я трошки більше відпочиваю, з точки ж зору емоційності, то все так само, викладаємось, як можем», - закінчив музикант перед початком концерту «Брюссель». 

Відео початку концерту "Брюссель" у Львові дивіться сьогодні на сайті tvoemisto.tv.

9 Квітня, 2012 21:26
Дмитро Тільки під час концерту відчув наскільки Славко геніальний!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!