Усе, що треба знати про подорожчання проїзду в електротранспорті Львова. Роз’яснення

3303 0
Загальний квиток коштуватиме 5 грн, а пільговий — 2 грн 50 коп.
фото: www.ukrainetogo.com

фото: www.ukrainetogo.com

З 16 квітня у Львові подорожчає вартість проїзду в міському електротранспорті. Загальний квиток коштуватиме 5 грн, а пільговий — 2 грн 50 коп. Львів’яни, котрі не використають старі квитки до 16 квітня, можуть обміняти їх у пунктах обміну до 30 квітня включно. Зокрема, у відділі зборів ЛКП «Львівелектротранс», вул. Сахарова, 2, у квитковому кіоску на кінцевій зупинці трамвая № 3, на вул. Княгині Ольги («Аквапарк») та у квитковому кіоску на тролейбусній зупинці на вул. Шота Руставелі пл. Петрушевича.

Читайте також: Повези мене туди, де асфальту нема. Чому Львів купує старенькі трамваї

Місячні та триденні проїзні картки подорожчають з 1 травня. Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, навіть ті проїзні, які придбають за старою ціною 60 (пільговий) та 120 грн (загальний) до 30 квітня, діятимуть протягом 30 днів — до 29 травня. Після цього місячні абонементи на проїзд коштуватимуть 80 і 160 грн відповідно, а придбаний через інтернет 30-денний абонемент коштуватиме 150 грн. Триденна проїзна картка буде коштувати 50 гривень.

Придбати проїзні картки на загальний, пільговий та туристичний проїзд у львівських трамваях і тролейбусах можна у кіосках із пресою, у додатку Приват24 та на сайті Львівелектротрансу. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!