Всесвітньо відомий пластичний хірург прооперує львів’ян

2385 0
Відомий пластичний хірург, професор, доктор медичних наук Клаус Екснер приїхав до Львова 15 лютого. У рамках міжнародного проекту BigShoe, за підтримки ФК «Баварія Мюнхен», німецький хірург у Комунальній 8-й міській клінічній лікарні, що на вулиці Навроцького, 23, проводить низку операцій для дітей і дорослих.

«Big Shoe» - це проект, який проводиться у всьому світі. Він присутній там, де потрібна допомога дітям. «Ми є такі люди, які мають можливість дати дітям краще життя. Що може бути кращою мотивацією, ніж дати дітям можливість для кращого майбутнього? Мотивація полягає у поєднанні футболу з дітьми» - зазначив представник ініціативи німецьких уболівальників «Big Shoe» Вольфганг Понто.

В Україні лікарі проекту оперують вже втретє. За час перебування у Львові у 2014 році професор Клаус Екснер проконсультував пацієнтів з Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської та Тернопільської областей. Загалом, було проконсультовано 35 пацієнтів, з них - 27 дітей. Діти, яких консультували першочергово, мали вроджені та набуті вади розвитку – вроджені птози повік, вроджені деформації вушних раковин-мікротія, полідактилії та синдактилії, післяопікові рубці та контрактури.

«Я дуже радий, що також маю можливість бути тут. Я б все одно приїхав сюди, бо сьогодні гра. Та сердечність і дружелюбність, які мені тут запропонували, мотивують мене, щоб повертатися в це місто. І тому я обіцяю, що принаймні ще один раз цього року ми приїдемо. В особі доктора Клауса Екснера ми вбачаємо такого відмінного чоловіка, який є на своєму місці і знає, що робити», - каже Вольфганг Понто. 

ТЕГИ: лікарні

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!