Всесвітня туристична організація назвала п'ять країн, повністю відкритих для подорожей

1456 0
8 березня СОТ випустила звіт про обмеження в подорожах світом через карантин. Приблизно третина країн (32%) поки залишаються повністю закритими для іноземних туристів,
Фото: Max Ducourneau for unsplash

Фото: Max Ducourneau for unsplash

Згідно зі звітом Всесвітньої туристичної організації (ВТО), з усіх країн світу повністю відкритими для туристів зараз є тільки п'ять: Албанія, Домініканська республіка, Коста-Ріка, Північна Македонія і Танзанія. Про це повідомляє Ліга.нет.

8 березня СОТ випустила звіт про обмеження в подорожах світом через карантин. За даними з цього документа, приблизно третина країн (32%) поки залишаються повністю закритими для іноземних туристів, ще 66% – закриті частково або вимагають пред'являти після прильоту ПЛР-тест із негативним результатом на коронавірус.

Читайте також: Як українцям підготуватися до поїздок закордон в умовах епідемії. Роз’яснення МЗС

При цьому, генсек СОТ Зураб Пололікашвілі підкреслив, що країнам треба потроху відновлювати туристичну галузь, оскільки обмеження лише частково вирішують проблему з вірусом і їх потрібно вводити, грунтуючись на актуальних даних про захворюваність в інших державах.

Нагадаємо, що зараз українці можуть виїхати приблизно до 83-х країн світу на різних умовах, наприклад, з карантином або ПЛР-тестами. Із початком вакцинації у світі заговорили про так звані Covid-паспорти. Tvoemisto.tv з'ясовувало, що це таке і як може вплинути на можливість пересуватись Європою і світом. Читайте за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!