Всеукраїнський шаховий турнір. На Львівщині вперше розіграють Кубок сестер Музичук

1170 0
Турнір відбудеться за швейцарською системою в 9 турів за правилами швидких шахів.
фото: Forbes Україна

фото: Forbes Україна

Із нагоди 30-ї річниці Незалежності України на Львівщині заснували нові спортивні змагання – Всеукраїнський шаховий турнір «Кубок сестер Музичук». Змагання відбудуться у «Підгорецькому маєтку» на Стрийщині, бо в цьому краї народились та зростали видатні українські шахістки.

Турнір відбудеться за швейцарською системою в 9 турів за правилами швидких шахів. Контроль часу 10 хвилин + 5 секунд за хід кожному учаснику до закінчення партії з використанням електронних шахових годинників.

Читайте також: Львів'янки сестри Музичук увійшли в 1/8 фіналу Кубка світу з шахів серед жінок

Загалом очікують на понад двісті юних шахістів з восьми областей України. Учасники турніру отримають сувенір від Анни та Марії Музичук. Переможці та призери будуть нагороджені кубками, медалями, грамотами та грошовими винагородами.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!