Про все у Львові в один клік. Твоє місто створило мобільну аплікацію

14643 0
Тvoemisto.tv створило зручну мобільну аплікацію для львів'ян, де можна дізнатися про головні та екслюзивні новини про Львів.
Фотоколаж Дмитра Тарадайки

Фотоколаж Дмитра Тарадайки

Медіа-хаб «Твоє місто» за підтримки Thomson Reuters Foundation запустив мобільну веб-аплікацію сайту, яку можна дуже легко завантажити і яка не займає пам'яті у телефоні. Тепер новини та екслюзивні публікації можна буде прочитати в один клік.

У топових новинах закріплюватимуться ті публікації, які є найбільш популярними серед читачів за останній період. Також ви зможете прочитати екслюзивні матеріали, які будуть доступні лише у мобільній аплікації, як-от підбірка бізнес-ланчів у Львові. Також в аплікації наразі не буде жодної банерної реклами. Крім того, в один клік ви зможете переглянути наші відео та стріми.

Тепер у смартфоні можна буде оперативно переглянути останні гарячі новини Львова, почитати цікаві інтерв’ю, колонки лідерів думок та експертів, роз'яснення нових ініціатив, а також одразу обрати ту рубрику, яка вас цікавить найбільше. Аплікація має такий інтерфейс, аби максимально економити Ваш час і запропонувати найважливіше, що відбувається у місті.

Поки що аплікація у сучасному форматі Progressive web app наповнена базовим функціоналом, але ми будемо його розширювати та вдосконалювати після тестового періоду.

Інструкція, як встановити мобільну аплікацію на свій смартфон:

Нагадаємо, що медіа-хаб Тvoemisto.tv був створений після Революції гідності і є незалежним громадським медіа. За час карантину ми створили Спільноту прихильників «Твого міста», запустили Viber-спільноту, випустили чотири тематичні номери газети, а тепер створили мобільну аплікацію.

Тож приєднуйтеся до «Твого міста у Твоєму смартфоні»!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!