Киянам повернули воду, однак тепло і світло є ще не у всіх

894 0
Над поверненням тепла та світла триває робота.
Віталій Кличко

Віталій Кличко

Всім киянам повернули водопостачання. Водночас тепло та світло є поки не у всіх. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Водопостачання повернули всім мешканцям столиці. Половина киян – вже з теплом, і ми працюємо, щоб відновити його всім жителям міста. З енергопостачанням наразі 2/3 киян», – пояснив він. 

Читайте також: У Києві відновлює роботу метро 

Водночас, за словами Кличка, застосовують графіки аварійних відключень електроенергії, бо дефіцит електроенергії значний. Відповідно, енергетики просять і надалі економити.

Нагадаємо, російські війська зранку 16 грудня знову завдали масованого ракетного обстрілу України. У Києві та області пролунала серія вибухів. У Києві ввели екстрені відключення електропостачання і тимчасово призупинили рух метро, а водопостачання у столиці працювало з перебоями. Детальніше про масований ракетний удар росії – читайте тут.

Софіко Векуа

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!