Вступ-2022. Сьогодні розпочинається наступний етап для учасників мультитесту

1169 0
Ті випускники, які з 20 травня до 7 червня 2022 року не матимуть змоги підтвердити своєї участі в НМТ, не зможуть взяти участь в основній сесії тестування.
фото: unsplash.com

фото: unsplash.com

Сьогодні розпочинається наступний етап для учасників національного мультипредметного тесту. Так, до 7 червня включно триватиме підтвердження участі в основній сесії НМТ, який відбуватиметься через інформаційну сторінку з 20 травня до 7 червня та з 21 червня до 7 липня.

Як повідомив міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет, ті випускники, які з 20 травня до 7 червня 2022 року не матимуть змоги підтвердити своєї участі в НМТ, не зможуть взяти участь в основній сесії тестування. Тільки після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ з 12 липня 2022 року для учасника з’явиться можливість завантажити запрошення-перепустку, де буде зазначено дату, час і місце проведення тесту.

Читайте також: 90% випускників, які виїхали за кордон через війну, планують навчатись в українських вишах

«Важливо якнайуважніше поставитися до вибору населеного пункту, адже ця інформація дозволить Українському центру оцінювання якості освіти сформувати мережу тимчасових екзаменаційних центрів», – зауважує він.

Нагадаємо, що цього року зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться у спрощеному форматі. Зокрема, оцінювати випускників будуть за допомогою мультипредметного тесту з української мови, історії України та математики. Як взяти участь у національному мультипредметному тесті, можна почитати тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!