Вступ 2018: Помилки під час реєстрації електронного кабінету та як їх виправити

3965 0
У МОН пояснили, як виправити помилки, з якими стикаються абітурієнти під час роботи у електронних кабінетах.
Фото: informator.news

Фото: informator.news

2 липня в Україні стартувала вступна кампанія і реєстрація у електронних кабінетах абітурієнтів. У МОН оновили інструкцію щодо роботи з електронним кабінетом вступника та пояснили, як виправити найпоширеніші проблеми, які виникають під час роботи з кабінетом.

Читайте також: Як подати документи на магістратуру. Інструкція

Однією з найпоширеніших помилок вступника є неправильне зазначення адреси електронної пошти під час реєстрації. Через це вони можуть не отримати лист для лист для активації кабінету на свою скриньку. У такому випадку необхідно зареєструватися повторно на правильну адресу, але не раніше ніж через 24 години після попередньої спроби. За цей час першу спробу реєстрації з неправильною поштою анулюють і вступник зможе зареєструватися знову.

Ще одна розповсюджена проблема – вступник кілька разів зазначає неправильний пароль під час входу в кабінет і система блокує його на три години. У такому разі в МОН радять одразу не вгадувати пароль, а скористатися сервісом «Забули пароль?» для його швидкого відновлення.

Читайте також: Як подати документи на бакалаврат. Інструкція

Нагадаємо, на сайті МОН можна знайти окремий розділ Вступна кампанія 2018, де можна отримати відповіді на найпоширеніші запитання, покрокові інструкції, інфографіку, документи для вступу у виші у 2018 році. Крім цього,звернутися за роз’ясненнями можна на Гарячу лінію для абітурієнтів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!