Вступна кампанія 2021. Від сьогодні можна реєструвати електронні кабінети

1293 0
Сервіс подачі електронних заяв через створені кабінети стане доступний з 14 липня.
Фото: informator.news

Фото: informator.news

Сьогодні, 1 липня, в Україні розпочалась реєстрація електронних кабінетів вступників, які мають намір вступати до закладів вищої освіти на основі повної загальної середньої освіти та мають сертифікати ЗНО 2018-2021 років. Створення електронного кабінету дозволить вступнику подавати заяви про вступ до закладів вищої освіти.

Як повідомляє Osvita.ua, для реєстрації електронного кабінету вступнику, який бажає вступити на навчання на освітній ступінь бакалавра, необхідно зайти сайт системи подання заяв в електронній формі. Аби відкрити електронний кабінет, слід вказати адресу електронної пошти, номер сертифікату ЗНО, його пін-код та рік видачі, дані документа про повну загальну середню освіту та його середній бал, який вступник має розрахувати самостійно.

Читайте також: Топ-10 найдорожчих спеціальностей львівських вишів

Після цього вступник зможе зареєструвати електронний кабінет. Лист активації направлять на вказану електронну адресу.

Перед подачею документів до закладів вищої освіти абітурієнту необхідно буде внести до свого кабінету інші дані вступника: номер телефону, власну фотографію, завантажити (за наявності) сертифікати ЗНО інших років, додаток до документа про повну загальну середню освіту тощо.

Сервіс подачі електронних заяв через створені кабінети стане доступний з 14 липня. Основні помилки під час реєстрації електронного кабінету вступника та порядок дій для їх виправлення можна переглянути за посиланням




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!