Вступну кампанію до закладів профосвіти продовжили до 1 жовтня

1536 0
Йдеться про набір на окремі професії або спеціальності в межах ліцензованого обсягу закладу.

Міністерство освіти і науки продовжило строки вступної кампанії до закладів професійної освіти до 1 жовтня 2019 року. Про це повідомляють на сайті МОН.

Заклади професійної та професійно-технічної освіти, які матимуть недоукомплектовані групи для навчання за кошти регіонального або державного бюджету, можуть продовжити прийом заяв до 1 жовтня.

Відповідно до Правил прийому зарахування до закладів профосвіти має завершуватися до початку навчально року, а саме до 1 вересня. Однак у разі невиконання регіонального або державного замовлення закладам надають можливість провести додатковий набір вступників. Йдеться про набір на окремі професії або спеціальності в межах ліцензованого обсягу закладу.

Читайте також: У МОН назвали найбільш оплачувані професії, що можна здобути у ПТУ. Перелік

Додамо, що загалом цього року виділили понад 123 тис. бюджетних місць, на яких вступники можуть безоплатно отримати професійну освіту. Із них 109 249 місць – це регіональне замовлення, 14 066 – держзамовлення, зокрема 7 287 – за професіями загальнодержавного значення.  

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!