Втекти від туристів: у якій кав’ярні львів’янам найкомфортніше?

6638 1
Львів - місто туристичне. І не секрет, що львів’яни часто губляться з вибором: куди втекти від галасу на каву? В одній із вуличок в центрі Львова нещодавно відчинилась кав’ярня «Like eat». Такий заклад сміливо можна назвати рестораном швидкого харчування. Як можливе таке поєднання? Tvoemisto.tv розповість про це детальніше. ®

«Про заклад»

Кафе відчинилось за два дні до Нового року. За такий короткий період часу кав’ярня здобула популярності серед львів’ян та гостей міста. Адже основною метою відкриття такого закладу було  задовільнити потреби львів’ян.

Власник закладу  додав до своєї кав’ярні європейських «ноток». Він розповів, що на відкриття його надихнули подорожі.

Як може зауважити майже кожен львів’янин,у Львові дуже мало закладів, які працюють зранку. «Like eat» вирішили працювати з 8 ранку. На свій страх і ризик. Та цей ризик себе виправдав.

«Про їжу»

У кав’ярні «Like eat» ви зможете скуштувати ароматні паніні. Це фірмовий італійський сендвіч. Таких у Львові майже ніде не готують. Скажу зі свого досвіду, найчастіше  все обмежується звичайними канапками із сумнівними інгредієнтами.

Офіціанти зустріли мене дуже приязно. Працівники закладу  використовують тільки свіжі натуральні продукти. Основним для них є швидко та смачно нагодувати відвідувачів.

Цікавим також є те, що уся продукція продається в екологічному, чистому посуді. Його виготовляють у Великобританії.

Для своїх панініпрацівники «Like eat» використовують тільки авторські соуси, зелень, свіжі продукти і тільки свіжий хліб.

Для того, щоб дивувати відвідувачів оригінальними соусами, пішло багато часу і нервів технологів. За  місяць придумали 10 соусів, вибрали основні 5. Також тут можна поласувати оригінальними десертами - тірамісу і пана котою.

«Трішки про каву»

Під час розмови найзахопленіше господар «Like eat» говорив саме про каву. І не даремно. Тут є все – від еспресо до ванікармелате.

У інших місцях кава відображає здебільшого тільки один смак. Львів’яни люблять стабільність. Та у цій кав’ярні все не так просто – тут поєднали багато смаків кави. «Like eat» може похвалитись одним із найбільших виборів кавової  карти. Все, що є в Європі  - є і тут.

Ціни розраховані дійсно для звичайного жителя Львова: смачну каву тут можна придбати від 18 гривень.

«Цікавинки для клієнтів»

З початку літа відвідувачі закладу можуть втамувати спрагу оригінальними літніми коктейлями. Детальніше ознайомитися з великим вибором зможете на сайті закладу - like-eat.com.ua.

А ще краще – відвідуйте кав’ярню «Like eat» за адресою: вул. Лесі Українки, 33

Підготувала: Оксана Матійків


Читайте також:
10 Липня, 2015 19:03
666 ... а за 7(сім) гривень кава ще смачніша ! ... та це -- тільки для львівян , а не для "сихова" із "леванлдівкою" та "збоїщами " ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!