Політична реклама

Вулиці Княгині Ольги та Симоненка у Львові з'єднала пішохідна доріжка

2328 0
Цьогоріч у Франківському районі міста виконали роботи з влаштування пішохідної алеї, яка з’єднує вул. Симоненка з мікрорайоном Княгині Ольги.

Відтак, школа, садочок, церква та лікарня на Симоненка мають безпечне сполучення із вул. Науковою та Стрийською, інформує пре-служба Львівської міськради.

«Це є пішохідна доріжка, яка сполучає церкву на вул. Симоненка, поліклініку, школу. Вона йде посередині між вул. Науковою та Володимира Великого і виконує стратегічну функцію. Люди йдуть зі сторони вул. Тролейбусної, Княгині Ольги, Рубчака до поліклініки. Доріжка тягнеться від аквапарку до вул. Симоненка. Цього року тут уклали 1300 м. кв. плитки», - повідомив Руслан Кандибор, голова Франківської районної адміністрації.

За словами Руслана Кандибора, на пішохідну доріжку передбачили 300 тис грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!