Вулиця Костомарова та 170 тисяч. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

1234 0
Tvoemisto.tv пообіцяло інформувати читачів про свої помилки. І минулого тижня їх було три.
ілюстративне фото: indiafilings.com

ілюстративне фото: indiafilings.com

У вівторок, 13 листопада, Tvoemisto.tv повідомляло, що у Парку 700-річчя Львова облаштували всі пішохідні доріжки. Проте насправді там проклали лише прогулянкові доріжки, обмежені вулицями Чорновола – Торф’яна – Шеремети – Замарстинівською.

Наступного дня ми написали, що орендаря кіоску в будівлі Головної пошти оштрафували на 170 тисяч, утім оперативно з’ясували, що штраф за вирізану решітку становить 1700 гривень.

Того ж дня, з посиланням на прес-службу Львівської міської ради, ми повідомили про перекриття вулиці Братів Міхновських від вулиці Костомарова до вулиці Короткої. Насправді, завдяки уважним читачам з’ясували, що вулицю перекрили від Комарова до Короткої.

Читайте також: Метеори і палац спорту. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv пообіцяло повідомляти читачів про свої помилки – хай це буде навіть неправильно написане прізвище або й поширена неправдива інформація. Це нова практика для медіа. Ведення щоденника помилок нам допомагає робити свою роботу краще, а читачам, сподіваємося, – краще розуміти нас та нашу роботу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!