Вулиця Курбаса у Львові вже пішохідна. Фото

7031 0
Перевтілення вулиці Курбаса у Львові триває, й невдовзі вона стане зовсім іншою – із новим покриттям, деревами, вуличними меблями та декоративним освітленням. Нині на вулиці облаштували покриття та висадили дерева.
фото: facebook, alex-shutyuk.livejournal.com

фото: facebook, alex-shutyuk.livejournal.com

Вулиця Леся Курбаса у Львові вважається пішохідною зоною ще від лютого. Однак, вже до серпня ця вулиця має стати справді пішохідною: із лавками, зеленою зоною та болардами, що обмежуватимуть рух автомобілів. На вулиці Леся Курбаса завершили роботи із облаштування покриття, а також висадили дерева – шість катальп, крони яких матимуть кулясту форму. Днями сюди також привезуть вуличні меблі.

Читайте також: Як виглядатиме пішохідна вулиця Курбаса. Найновіший проект

Нагадаємо, 13 лютого цього року виконавчий комітет Львівської міської ради погодив створення пішохідної зони на вул. Леся Курбаса. Перед тим рішення про створення пішохідної зони в межах вул. Леся Курбаса ухвалила міська комісія з безпеки дорожнього руху.

Джерело: facebook-сторінка "Львів транспортний / ВелоЛьвів"

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!