Вулицю Пилипа Орлика у Львові реконструюють за майже 80 млн гривень

2475 0
«Львівавтодор» оголосив тендер.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

ЛКП «Львівавтодор» оголосило тендер на реконструкцію вулиці Пилипа Орлика у Львові вартістю 78,4 млн грн. Про це ідеться на сайті державних закупівель Прозорро.

Заявки на участь у торгах приймаються до 1 червня, а сам тендер відбудеться вже 2 червня.

Як розповіла раніше заступниця міського голови Львова з питань ЖКГ Ірина Маруняк, із середини липня у Львові планують капітально відремонтувати вулицю Пилипа Орлика.

Читайте також: Чи буде місце для паркування біля дитячої лікарні на вулиці Пилипа Орлика

На вулиці облаштують міцну щебеневу основу товщиною 17 см, постелять два шари асфальту, замінять бордюри, відремонтують освітлення й створять 33 паркомісця. Також тут збудують велодоріжку, замінять освітлення та електромережі, прокладуть новий трубопровід, замінять каналізацію.

Про реконструкцію вулиці Пилипа Орлика ішлося давно, але у лютому міськрада вирішила провести поточний ремонт без заміни мереж, що коштував би 18 млн замість 80, але все ж, як видно з тендеру, комунікації вирішили замінити.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!