Вулицю Богдана Хмельницького ремонтують за 175 мільйонів. Фото

2680 0
Наразі роботи проводять на ділянці від вул. Промислова (Опришківська) до вул. Механічної.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Вулицю Богдана Хмельницького відремонтують на ділянці від вул. Промислова до вул. Липинського за 175,4 млн грн. Вулиця матиме асфальтобетонне покриття, а бруківку постелять на місцях паркування. Тут передбачили 88 паркомісць.

Проїжджу частину вулиці залишать асфальтованою. Вона матиме дві смуги руху по 3,5 м кожна. Третя епізодична смуга з’являтиметься перед перехрестями. 

Саму вісь вулиці змістять таким чином, аби тротуари з обох боків були приблизно однаковими. На широких тротуарах облаштують невеликі громадські простори з лавками, велостійками та парковим освітленням. Уздовж вулиці у міждеревному просторі облаштують кишені для паркування, які замостять бруківкою. Детальніше про проєкт реконструкції вулиці Богдана Хмельницького читайте за посиланням.

Реконструкція триватиме близько двох років.

Зазначимо, на час ремонту автобуси маршруту № 20 курсують за тимчасовою схемою: вул. Польова –  вул. Пластова – вул. Ковельська – вул. Кукурудзяна – вул. Липинського – вул. Промислова – вул. Б. Хмельницького і далі за маршрутом. Крім того, автобусний маршрут № 25 скорочений до АС-2.

Нагадаємо, що частину вулиці Хмельницького до Промислової відремонтували у 2015 році в межах реконструкції вулиць уздовж трамвайного маршруту №6 за кошти ЄБРР.

Фото Романа Балука, ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!