Вулицю Богданівську у Львові відкрили для проїзду: фото після ремонту

6936 0
У Львові завершився ремонт вулиці Богданівської на ділянці від вул. Золочівської до вул. Тракт Глинянський. Роботи стартували на початку вересня. Сьогодні, 29-го грудня, її відкрили для проїзду транспорту.
фото: Ігор Зінкевич

фото: Ігор Зінкевич

Як поінформували Tvoemisto.tv у прес-службі Львівської міської ради, від сьогодні, 29-го грудня, вулиця Богданівська відрита для проїзду. Ремонтні роботи відбувалися на ділянці від вул. Золочівської до вул. Тракт Глинянський.

Реконструкція передбачала заміну інженерних мереж та дощоприймачів, влаштування асфальтобетонного покриття, облаштування велодоріжки, встановлення павільйону на зупинці громадського транспорту тощо. Відкрити для проїзду вулицю планували до середини листопада.

Читайте також: Як зміниться вул. Богданівська у Львові: чотири нововведення

Додамо, ремонт на цій частині вулиці було розпочато ще в попередні роки управлінням капітального будівництва міськради – йдеться про ділянку від вул. Тракт Глинянський до вул. Дорога Кривчицька. Відтак, залишилась лише частина від. Дорога Кривчицька до вул. Золочівської.

Опублікувала Юлія Сабадишина,
фото Ігоря Зінкевича


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!