Вулицю Чернівецьку повністю відкрили для проїзду

1560 0
Дорожники мають ще нанести розмітку, облаштувати освітлення.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

ТзОВ «Вельт-Капітал» завершило асфальтування вулиці Чернівецької, тож вулицю повністю відкрили для руху транспорту. Утім тут ще треба нанести розмітку, встановити постійні дорожні знаки та облаштувати вуличне освітлення та ін. Усі роботи планують завершити до кінця року, повідомили у мерії.

Читайте також: Як виглядала площа Двірцева у минулому. Раритетні фото

«У середу і четвер відбулося асфальтування вул. Чернівецької останнім, фінішним шаром асфальту. Тішить, що підрядник встиг це зробити ще до морозів. Зараз транспорт курсує вже на обох смугах. Завершити всі роботи плануємо до кінця року»,  – розповів заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Зараз підрядник встановлює антипаркувальні стовпці та опори для освітлення.

Читайте також: У Львові затвердили концепцію реконструкції вулиці Залізничної

Нагадаємо, трамвайні колії на вулиці Чернівецькій ремонтували у 2017 році за 1,5 млн євро. Навесні цього року площу Двірцеву закрили на реконструкцію. Тут повністю змінили конфігурацію руху громадського транспорту й облаштували пішохідну алею. Відкрили першу частину площі та відновили рух трамваїв у січні.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!