Вулицю Гнатюка сьогодні відкриють для руху

1066 0
Триває процес демонтаж конструкцій львівської фан-зони. І вже сьогодні буде відновлено рух транспорту через вулицю Гнатюка. А до кінця тижня запрацює фонтан перед Оперним театром.

За словами директора департаменту «Євро-2012» Львівської міської ради Олега Засадного, головною метою зараз є швидко демонтувати фан-зону, щоб не заважати звичному ритму Львова - повідомляє ZIK.

Також експерти з Управління капітального будівництва, Львівської політехніки та керівництво Львівського театру опери та балету проведуть первинну оцінку місць, які потребують реконструкції після «Євро-2012», а саме: зелена зона та пішохідний перехід на проспекті Свободи, а також площа перед Оперним театром. Після цього буде оголошено тендер на відновлювальні роботи.




















.


3 липня 2012 р. Демонтаж офіційної фан-зони у Львові
фонтан перед Оперним театром.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!