Політична реклама

Вулицю Городоцьку у Львові відкриють для проїзду 15 листопада

969 0
За повідомленнями прес-служби ЛМР, сьогодні під час виїзду на вул Городоцьку міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що закінчити ремонті роботи на вулиці Городоцькій планують 15 листопада.

«Говоримо про 15 листопада. Сьогодні я вимагаю, щоб все відбувалось, як було затверджено», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як поінформували у ЛКП «Львівавтодор», на вул Городоцькій вже влаштували плити і рейки, зараз мостять бруківку. Загалом на вул.Городоцькій на ділянці від вул. Бандери до вул.Шевченка вже влаштовано: бетонну основу – 90%; трамвайні плити – 32%; підготовчі роботи по замощенню тротуару – 10%; брукування проїжджої частини – 24%; влаштування бордюру – 33%; влаштування трамвайної рейки - 5%.

Нагадаємо, ділянка вул.Городоцької, яку ремонтують, сягає 1 км 260м.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!