Політична реклама

Вулицю Хмельницького у Львові обіцяють відремонтувати до кінця року

1080 0
На вул. Б. Хмельницького-Замарстинівська завершені роботи на кориті та комунікаціях, тривають роботи з влаштування дорожньої основи, зокрема на 75% завершено влаштування бетонної подушки.

На понад 60% вулиці влаштовано трамвайні плити, інформує прес-служба Львівської міськради. Майже наполовину (45%) забрукована проїжджа частина. На третині об’єкту вже покладені трамвайні рейки. 

«У нас є проблемні питання на вул. Б. Хмельницького, але я думаю, що ми її також відкриємо для проїзду, навіть якщо не завершиться робота по трамвайних коліях. Для нас головне – оптимально завершити зараз роботи, щоб вони були якісними. Нагляд постійно ведеться, як зі сторони ЛКП «Львівавтодор», так і зі сторони компанії-інженера. Навіть якщо будуть якісь недопрацювання, наступного року ми це все виправимо. Зараз для нас найголовніше питання – завершити роботи», - додав Олег Береза. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!