Вулицю Хуторівку у Львові за 125,5 млн грн ремонтуватиме «Онур»

4003 0
Після реконструкції на Хуторівку запустять тролейбус.
Фото: google maps

Фото: google maps

ЛКП «Львівавтодор» підписав договір із ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» про реконструкцію вулиці Хуторівки. Відповідні результати тендеру опублікували на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: Чому паркування у містах не можу бути безкоштовним (І у Львові теж)

Участь у тендері взяли чотири компанії, найменшу ціну запропонував «Онур» – 125,5 млн грн при очікуваній вартості робіт 179,2 млн грн. Бюджет розвитку на 2020 рік ще не затвердили, тож не відомо, який об’єм робіт та на яку суму виконають наступного року. Реконструювати вулицю мають до кінця вересня 2020 року.

Загальна схема вулиці не зміниться: у обидві сторони буде по дві смуги та велодоріжки. Також на вулиці прокладуть тролейбусну лінію, замінять контактні мережі та комунікації, а також встановлять світлофорні об’єкти на поблизу будинку №8 та між вулицями Хоткевича та Чукаріна, а також реконструюють світлофори на Хуторівці, 4б.

Читайте також: Перезавантаження громадського транспорту. Що (не)змінить е-квиток у Львові 

Нагадаємо, про прокладення нової тролейбусної лінії на вулицю Хуторівку говорять уже кілька років. Її проєктуванням обіцяли зайнятися після завершення будівництва нового з’їзду з Сихівського моста, втім цей процес кілька разів відкладали.

Вікторія Ейсмунт

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!