Політична реклама

Вулицю Коперника у Львові відкрили для руху, однак досі ремонтують

1512 0
Попри те, що для проїзду транспорту вул. Коперника відкрили 8 листопада, проїхати там можна не завжди.

Роботи там тривають досі, інформує сайт 032. Трапляється, що працівники «Онур» відправляють водіїв з вул. Коперника в об’їзд по вул. Грабовського, оскільки ремонт ще триває, то автомобілі не можуть  розминутися із важкою технікою.

Окрім того, не завершені роботи і на пішохідному тротуарі, по стороні від школи №9 до відділення міліції. Плитка на тротуарі лежить ненадійно. Вздовж усього тротуару під плиткою явно є повітряні подушки.

Також на новозбудованій велодоріжці паркуються автомобілі.

Трамвай поки що також не курсує по  вул. Коперника, оскільки ділянка від відділу міліції до органного залу ще не закінчена.

Попри відкриття вул. Коперника, вул. Дорошенка відкрита для двостороннього руху. 

Поки що рух на вул. Коперника односторонній і здійснюється в напрямку до центру Львова. Після того, як відкриють вул. Степана Бандери, що є бічною Коперника, рух буде двостороннім. Вгору йтиме громадський транспорт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!