Політична реклама

Вулицю Коперника відремонтують до листопада, Замарстинівську - до грудня

1031 0
У Львові продовжують ремонтувати дороги. Сьогодні зранку, 8 жовтня, для проїзду перекрито перехрестя вул. Городоцька – Шпитальна, аби провести з’єднання мереж та трамвайних плит.

Наприкінці тижня планують закрити для проїзду перехрестя вул Чупринки – Бандери – Вербицького, де також проводитимуть роботи зі з’єднання мереж та колій, інформує прес-служба Львівської міськради.

А на ділянках вул Промислова, Б. Хмельницького та Замарстинівська триває влаштування дорожнього корита. Як повідомив Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор», рівень виконання робіт на вул Коперника становить 72%, на вул Городоцькій – 60%, на вул Замарстинівській – приблизно 45%.

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», терміни виконання ремонтів доріг: вул. Коперника – до 1 листопада, вул. С. Бандери – до кінця листопада, вул. Б. Хмельницького-Замарстинівська – до 15 грудня.

Вул. Городоцька-Шпитальна ремонтуватимуть до кінця листопада. Потрібно буде з’єднати всі комунікації, бо там побудована нова система водопостачання,  яка ще зараз не діє, оскільки не була закінчена побудова нової системи по вул. Городоцькій, - повідомив Олег Береза.

У співпраці з ЄБРР у 2014 році заплановано ще відремонтувати вул. Промислову, вул. Гайдамацьку – Б. Хмельницького. Також наступного року планують приступити до прокладання трамвайної колії на Сихів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!