Вулицю Курмановича у Львові ремонтуватиме фірма «Онур»

3841 0
Ремонт на ділянці від П’ясецького до Данила Апостола мають завершити до кінця грудня 2020 року.
Фото: Святослав Товстига

Фото: Святослав Товстига

Переможцем тендеру на ремонт вулиці Курмановича у Львові, оголошеного департаментом ЖКГ та інфраструктури ЛМР в липні, стало ТОВ «Онур конструкціон інтернешнл». Про це ідеться на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: Львівавтодор оголосив тендер на ремонт вулиці Данила Апостола

Вартість робіт становитиме 71,5 млн грн. Згідно з технічним завданням, підрядник має провести демонтажні роботи, замінити дорожнє покриття, облаштувати комунікації, встановити дорожні знаки й огородження та нанести розмітку. Крім цього, вздовж вулиці планують висадити понад дві тисячі кущів, саджанців та дерев.

Завершити капітальний ремонт вулиці мають до кінця 2020 року.

Як говорила під час засідання виконавчого комітету ЛМР 19 липня заступниця міського голови з питань ЖКГ Ірина Маруняк, цією вулицею перевізник сміття «Аве Львів» звозив на перевантажувальну станцію на Північній відходи. Дозвіл користуватися станцією перевізнику надали лише до вересня, після чого, вулицю планують закрити на ремонт.

Читайте також: На Сихові планують збудувати нову вулицю

Додамо, що цього року на ремонт вулиці Курмановича у Бюджеті розвитку закладали 2 млн гривень. Навесні активісти зареєстрували петицію з вимогою відремонтувати вулицю в Залізничному районі Львова, яка зможе розвантажити в час пік вулицю Городоцьку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!