Політична реклама

Вулицю Лесі Українки у Львові відремонтують до 20 листопада

1775 0
До 20 листопада планується закінчити весь комплекс робіт з реконструкції вул. Лесі Українки. Про це розповів в.о.начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігор Фалюта, інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Вулиця Лесі Українки є дуже складною у плані виконання робіт, особливо по інженерних мережах. Складність полягає у тому, що вона є вузькою і роботи доводиться виконувати вручну.  Глибина надзвичайно велика – від 2 до 4,5 м. На днях будуть закінчені роботи по інженерних мережах. До 20 листопада ми плануємо закінчити увесь комплекс робіт по дорозі та тротуарах. Після ремонту ця вулиця буде пішохідною», - зазначив Ігор Фалюта.

Зокрема сьогодні працівники ЛМКП «Львівводоканал» під’єднують магістральний водогін та прилеглі будинки до діючих мереж. Новий водогін на вулиці Лесі Українки забезпечуватиме безперебійним водопостачанням 11 тис. мешканців. Загалом тут замінено близько 560 мводопровідних мереж, 36 під’єднань до житлових будинків, влаштовано 6 пожежних гідрантів.

Нагадаємо, діючі чавунні  водогони на вулиці Лесі Українки були прокладені понад 100 років тому і  потребували заміни. Аварії на згаданій ділянці водогону часто спричиняли перебої у водопостачанні центральної  частини міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!