Вулицю Лисенка у Львові встелять мозаїкою з каменя

1709 0
Вулицю Лисенка замостять мозаїкою з каменя та відремонтують тротуари.
фото: zik.ua, zaxid.net

фото: zik.ua, zaxid.net

За інформацією управління інженерного господарства ЛМР, сьогодні, 20 липня, для проведення підготовчих та ремонтних робіт закрили рух транспорту на вул. Лисенка на ділянці від вул. Заньковецької до вул. Короленка. Роботи, які виконує ТзОВ «Львівбудмережі», триватимуть до 1 жовтня цього року.

Читайте також: Перелік шкіл і садочків Львова, де встановлять зовнішнє освітлення

Як поінформували у відділі капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР, під час реконструкції вулиці буде проведена заміна двох ділянок загальносплавної каналізації, водопровідних вводів, дощоприймальних колодязів з встановленням гідрозатворів. Буде влаштовано нове дорожнє покриття з мозаїчного каменю, тротуари замостять плиткою. Також відремонтують мережі зовнішнього освітлення.

Окрім того, нагадаємо, що завершення ремонту вулиці Шухевича відтермінували. Вулиця буде закрита для руху транспорту до 20:00 години 25 липня.  У місцях проведення робіт встановлено необхідні дорожні знаки, огороджувальні бар’єри. Раніше планували завершити ремонтні роботи на цій вулиці до 12 липня.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!