Вулицю Мечникова планують відремонтувати цьогоріч

2286 0
У Львові має відбутися розкриття тендерних пропозицій щодо реконструкції вулиці Мечникова. Ремонт вулиці може розпочатися у серпні й тривати аж до кінця листопада.
фото: zik.ua, zaxid.net

фото: zik.ua, zaxid.net

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, відповідаючи на запитання мешканців, які поцікавились, коли нарешті почнеться капітальний ремонт цієї вулиці, – передає IA ZIK.

«Поремонтувати колію проблеми немає, натомість там надзвичайно складний колектор, що перебуває в аварійному стані, тому вартість робіт сягає десятки мільйонів гривень», – зазначив Садовий.

За його словами, відкриття тендерних пропозицій відбудеться 15 липня. «Подивимось, хто виграє, і в цьому році плануємо приступати до робіт, але нам ще бракує грошей. Тому на наступній сесії ЛМР будемо просити депутатів фіналізувати кошторис. Бо не діло – почати, діло – мати кошти, аби цьогоріч завершити ці роботи», – додав мер.

За інформацією радіо «Львівська Хвиля», якщо ремонт розпочнеться у серпні цього року, то роботи триватимуть до кінця листопада.

Нагадаємо, у бюджеті розвитку Львова на 2015 рік на капітальний ремонт та реконструкцію доріг і тротуарів депутати заклали 134,7 млн грн (зокрема, передбачена реконструкція вул. Мечникова, Сихівської, Лисенка, Пасічної, Опришківської, Богданівської; будівництво велодоріжок у Рясне-1 та на пр. Чорновола, капремонт доріг на Янівському, Сихівському і Голосківському кладовищах).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!