Вулицю Менделєєва у Львові зроблять односторонньою. Схема

3446 0
Нині на вулиці є двосторонній рух та паркування з правого боку.
Фото: google maps

Фото: google maps

Вулицю Менделєєва у Львові зроблять односторонньою у напрямку від вулиці Івана Франка до Кирила і Мефодія. Таке рішення сьогодні, 9 вересня, прийняла міська комісія з безпеки дорожнього руху.

Як розповів під час засідання комісії провідний спеціаліст відділу паркування управління транспорту ЛМР Володимир Харчихін, із проханням змінити організацію руху на Менделєєва звернулася лінгвістична гімназія, до якої батьки щоранку привозять дітей і скаржаться та ускладнений роз’їзд авто.

Нині на вулиці є двосторонній рух та паркування з правого боку. Натомість автомобілі часто паркуються і з лівого боку на тротуарі, що ускладнює рух обома смугами. Тож комісія вирішила облаштувати там односторонній рух, за яким авто можуть з улиці Франка виїхати на Кирила і Мефодія вулицею Менделєєва та спуститися назад по Коцюбинського.

При цьому залишать паркування з правого боку та встановлять обмежувальні стовпці з лівого.

Нова організація дорожнього руху запрацює після того, як Галицька районна адміністрація встановить відповідні знаки.

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!