Вулицю Пасічну закриють для руху транспорту, а в частині Львова немає води

1311 0

Від сьогодні, упродовж 5-ти ночей, у зв’язку з реконструкцією вулиці і заміною інженерних мереж, вулиця Пасічна буде закрита для руху транспорту, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«У період із 25 серпня для того, щоб підключити новий водогін, необхідно буде зробити 5 перекопів вул. Пасічної. Для зручності ці роботи вирішено робити вночі. Відтак, приблизно з 20.00 до 6.00  вул. Пасічна буде перекрита. Вдень рух будемо відновлювати», - повідомив представник підрядної організації «Онур» Олександр Добоні.

Через інші ремонти сьогодні без води залишились мешканці Шевченківського та Залізничного районів: о 9.00 на вул. Юнаківа розпочали підключення нового водогону. Роботи триватимуть до 21.00. На час виконання робіт припинено водопостачання в Залізничний і Шевченківський райони на вул. Золота – Єрошенка – Бортнянського – Залізнична – Городоцька – С.Бандери – Матейка – Озаркевича – Я.Мудрого – Шевченка і прилеглі до них.

Також сьогодні немає води, тільки тепер гарячої, у 250 будинках на вул. Грінченка, Хвильового, Мазепи, Миколайчука, Варшавській, Липинського та прилеглих до них вулицях. Це - через припинення подачі газу до ТЦ «Північна», - повідомляє ЛМКП "Львівтеплоенерго». За інформацією установи, подачу гарячої води буде відновлено о 19:00.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!