Вулицю біля ліцею імені Стуса у Львові хочуть зробити односторонньою

3641 0
Для цього ЛКП «Львівавтодор» ще має провести моделювання щодо варіантів організації дорожнього руху на вулиці.
фото: ілюстративне/конкурент

фото: ілюстративне/конкурент

Вулицю Повстанську у Франківському районі Львова планують зробити односторонньою. Для цього ЛКП «Львівавтодор» ще має провести моделювання щодо варіантів організації дорожнього руху на вулиці. Відповідне рішення ухвалили на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху після звернення ліцею Василя Стуса.

Результати моделювання мають представити на одному із наступних засідань комісії, однак не пізніше 23 січня 2023 року.

Читайте також: Як виглядає велодоріжка на відремонтованій вулиці Пекарській у Львові. Фото

Нагадаємо, що напередодні вулицю Туган-Барановського у Львові – у напрямку від вул. Тершаківців до вул. Пекарської – зробили односторонньою.

Для довідки

Вулиця Повстанська – вулиця у Франківському районі Львова. Сполучає Коновальця з Генерала Чупринки. На вулиці переважає забудова у стилі конструктивізму – польського 1930-х та радянського чотири-п'ятиповерхового 1950-1960-х років, а також сучасна забудова кінця 1990-х – середини 2010-х років.

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!