Вулицю Промислову у Львові обіцяють відремонтувати до свята Покрови

2354 1
Ремонтні роботи на вулиці Промисловій станом на зараз виконано на 95%, завершити ж планують до 11 жовтня. Опісля триватимуть роботи з облаштування дороги римським каменем, відтак, для проїзду транспорту вулицю відкриють орієнтовно на Покрови. Про це інформують у прес-службі ЛМР.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Ремонт на вул. Промисловій тривав упродовж 6 місяців. За цей час тут повністю завершено роботи із забезпечення водопостачання та роботи щодо системи водовідведення, замінено колектор та каналізацію, влаштовано дощові стоки, на понад 90% вкладено дорожню основу, а також близько 95% площі замощено римським каменем. На стадії завершення – роботи із встановлення трамвайних плит, бордюрів та рейок. Кошторис проекту – близько 1,5 млн євро.

«Були складності, бо хрестовини завжди купували в Донецьку, а зараз це неможливо. Завод з Дніпропетровська налагодив цю роботу. Ще тиждень триватиме робота, і на Покрови можна буде нормально проїхати по вул. Промисловій, зробити лівий поворот і виїхати на Високий Замок та добратись в центр. Наступний етап – вул. Б.Хмельницького. Я хотів би, щоб усе робилось швидше, але є технологічний процес. Важливо, щоб ми дотримувались технології, щоб потім не було проблем. Є чіткі терміни, плани по ремонтах доріг не порушено. У багатьох випадках наші підрядники швидше здають роботу, а львів’яни – швидше цим користаються. Ми не будемо жодним чином присвячувати це до якогось дня, ми робимо чітко, по графіку, системно, бо це робиться на 10 і більше років», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, вулицю ремонтують у рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

Також у рамках співпраці з ЄБРР триває ремонт на вул. Хмельницького та Гайдамацькій. Тут роботи виконано орієнтовно на 45-50%. Однак, як зазначає директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, найважливішу частину роботи зроблено – тут завершили із комунікаціями та колектором і перейшли до власне дороги.

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
7 Жовтня, 2015 16:24
666 ... було "не проїхати" ... стало -- " й не пройти " ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!