Вулицю Просвіти у Львові перекрили на ремонт до кінця року

2302 0
У Галицькому районі розпочинається капітальний ремонт дороги на вул. Просвіти вартістю 12,3 млн грн.
фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

У Львові розпочинають капітальний ремонт дороги на вул. Просвіти. Вартість робіт відповідно до проекту становить 12,3 млн. грн. Довжина дороги, де відбуватимуться роботи, становить 308 м, ширина від 3 м до 6 м. Переможцем тендеру на виконання робіт стало ТОВ «Грант-Захід», повідомляє прес-служба ЛМР.

«Підрядник вже розпочав підготовчі роботи, зокрема, з 20 травня вулицю було закрито для проїзду транспорту. На цій вулиці передбачено ремонт і заміну усіх комунікацій. Зокрема, заміна водопроводів і каналізації, адже маємо проблеми з колектором, через перепад висот», – розповів очільник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Ігор Савка.

Читайте також: Чому знову «попливла» вулиця Стуса і хто за це відповідатиме

За його словами, проектом ремонту вул. Просвіти передбачено капітальний ремонт водогону, стічної та дощової каналізацій, встановлення гідрозатворів та дощоприймачів, перекладення бруківки на дорозі, замощення тротуарів плиткою. Також мають здійснити ремонт зовнішнього освітлення та встановлення відповідних дорожніх знаків. Для маломобільних груп буде облаштовано пониження для заїзду.

Читайте також: У Винниках ремонтують вулицю Галицьку. Схема об'їзду

Відповідно до технічної документації, спершу на вул. Просвіти маємо провести археологічні дослідження. Їх проведе «Рятівна археологічна служба». Вартість їхніх робіт становитиме 60 тис. грн. За сприятливих погодних умов капітальний ремонт вул. Просвіти планують завершити до кінця 2018 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!