Вулицю Просвіти відкривають після ремонту

2117 0
Капітальний ремонт вулиці розпочали у середині червня.
ілюстративне фото: drohobych-rada.gov.ua

ілюстративне фото: drohobych-rada.gov.ua

Сьогодні, 21 грудня, наприкінці дня для проїзду відкриють вулицю Просвіти після капітального ремонту. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

За словами голови Галицької райадміністрації Андрія Зозулі, усі роботи, заплановані проектом, виконані. Зокрема, тут відремонтували водогін, стічну та дощову каналізації, встановили гідрозатвори та дощоприймачі. Також переклали бруківку на дорозі, тротуари замостили плиткою.

«Додатково виникли роботи з укріплення підпірної стінки, яка деформувалася після проведення робіт з капітального ремонту вулиці. Тому цього року будемо виготовляти ПКД, щоб вже наступного року провести ці локальні роботи», — каже він.

Читайте також: У Львові погодили петицію про добудову вулиці Ряшівської

Нагадаємо, вулицю Просвіти закрили на ремонт 13 червня. Початок робіт затримався через те, що підрядник готував необхідні матеріали. Ремонтувало вулицю ТОВ «Грант Захід», яке подало на тендер найдорожчу фінансову пропозицію – 12 029 000 грн. Договір із підрядником уклали 2 травня.

Згідно з аналітичною системою YouControl, ТОВ «Грант Захід» прописане в Києві на вулиці Саксаганського. Керівником та засновником її є львів'янин Юрій Кужея. Раніше ТОВ «Грант Захід» виконувала ремонт каналізацій та водопроводів, зокрема, у Малехові та Пустомитах, проте вартість виграних тендерів не перевищувала 600 тисяч гривень. Тендер на ремонт вулиці Просвіти став найдорожчим в історії існування компанії. 4 червня ТОВ «Грант Захід» також підписала контракт з «Львівводоканалом» на будівництво мереж водопостачання та водовідведення на вул. Яловець, вул. Буковій і вул. Винниківській у Львові за 11,7 млн грн.

Додамо, що довжина вулиці Просвіти становить 308 м, тобто ремонт одного метра обійшовся міському бюджету приблизно у 39 тисяч гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!