Політична реклама

Вулицю Шевченка у Львові цьогоріч не ремонтуватимуть

1078 0
У Львові не ремонтуватимуть вулицю Шевченка – від кінцевої зупинки трамваю №7, що на вул. Винниця, й до мікрорайону Рясне-1.

Ці роботи планували виконати ще у 2013-му році, однак підряднику місто не може навіть виплатити авансу, оскільки кошти заблоковані у казначействі, -  повідомив в. о. начальника управління капітального будівництва Львівської міської ради Ігор Фалюта.

«Тендер ми провели, договір з виконавцем робіт уклали, але казначейство не проплачує грошей. А підрядні організації без оплачених авансів до робіт не приступають», – сказав Ігор Фалюта.

Чиновник додав, що дорогу мають намір ремонтувати наступного року.

Вартість робіт на цій ділянці вул. Шевченка – 7 млн грн. Ці кошти було передбачено в бюджеті Львова на 2013 рік.

Зазначимо, цього року у Львові також планували відремонтувати також вулицю Героїв УПА. Однак через блокування платежів органами казначейства цих робіт не виконують.

Крім того, через казначейство у місті не роблять і розв’язку на вул. Стрийській-Науковій-Хуторівці.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!