Вулицю Шімзерів у Львові відкрили для проїзду транспорту

1493 0
Ділянка від вул. Тершаковців до вул. Мечникова, включно з вул. Шімзерів, повністю стає проїзною для транспорту.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Сьогодні, 9 грудня, після обіду вулицю Шімзерів у Львові відкрили для проїзду транспорту. Як повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк, на вулиці повністю завершили ремонт, залишається лише нанести розмітку.

«На сьогодні усі роботи на вул. Шімзерів завершені. Ділянка від вул. Тершаковців до вул. Мечникова, включно з вул. Шімзерів, повністю стає проїзною для транспорту. На вул. Шімзерів залишається ще нанести лише дорожню розмітку відповідно до організації дорожнього руху», – цитує Миколу Власюка пресслужба ЛМР.

Читайте також: У Львові показали, яким буде перший транспортний хаб на вулиці Бандери. Візуалізація

Також у межах реконструкції вул. Пекарської планують висадити 2 тисячі кущів та 44 дерева.

Нагадаємо, ремонт вулиці Шімзерів виконує підрядна організація ТзОВ «Вельт Капітал» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Роботи на ділянці від вул. Пекарської до вул. Мечникова відбуваються в межах проєкту реконструкції вул. Пекарської.

Проєкт, який розробив ЛКП «Інститут просторового розвитку», передбачає капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштування місць для паркування, будівництво велосипедних доріжок та велосипедних смуг, капітальний ремонт покриття тротуарів, капітальний ремонт світлофорного об’єкта, заміну існуючих мереж водопостачання та каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішнього газопостачання, електропостачання, теплопостачання, мереж зв’язку. Також проєкт передбачає умови безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення, влаштування благоустрою території. Загальна вартість робіт – 109,3 млн грн.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!