Політична реклама

Вулицю Січових Стрільців у Львові планують відкрити для проїзду у середині вересня

1202 0
Бруківку на вулиці Січових Стрільців у Львові встигнуть поставити до 1 вересня.

Однак буде потрібен час, аби витримати усі технологічні процеси, і тільки після того вулицю відкриють для проїзду транспорту, - повідомив заступник голови з питань житлово-комунального господарства Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля, інформує прес-служба мерії.

У зв’язку з частковим розширенням вулиці Січових Стрільців, бруківки не вистачило, але проблему було вирішено і бруківку нададуть з резервних запасів з вулиці Городоцької, - розповів Андрій Зозуля.

Також Андрій Зозуля додав, що всі ремонтні роботи на вулиці до 1 вересня будуть завершені, окрім велодоріжки. Роботи по встановленню велодоріжки будуть тривати до 10 днів від моменту закінчення ремонтних робіт. Після того вулицю планують відкрити для проїзду транспорту.

Раніше Андрій Зозуля повідомляв, що за нормальної роботи казначейства вулицю Січових Стрільців мали б відкрити до 1 вересня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!