Політична реклама

Вулицю Стуса у Львові ремонтуватимуть за сприятливих погодніх умов

1258 0
Як тільки дозволять погодні умови, на вул. Стуса проведуть ямковий ремонт. Капітальний ремонт вулиці заплановано провести у рамках реалізації проекту «Трамвай на Сихів».

Наразі вул. Стуса у дуже поганому стані, - повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на голову Сихівської районної адміністрації Ірину Маруняк Як тільки дозволять погодні умови, там почнуть вирізати квадрати асфальту та покладуть новий. Це, так званий, картовий ремонт.

Капітальний ремонт вулиці передбачено у межах реалізації проекту «Трамвай на Сихів». Однак для його реалізації відповідне рішення має схвалити Кабмін, оскільки залучаються кредитні кошти ЄБРР та грантові кошти від німецького банку KfW.

Нагадаємо, «Трамвай на Сихів» – містобудівний інфраструктурний проект прокладання трамвайної лінії на Сихів, покликаний розв'язати транспортні проблеми найбільшого житлового масиву Львова з населенням більше 100 тисяч осіб. Згідно з основним проектом, колія має пройти вул. Василя Стуса та пр. Червоної Калини.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!