Вулицю Винниченка у Львові відкрили для проїзду

1510 0
Підрядник вже виконав усі роботи із заміни аварійного колектора та відновлення асфальтного покриття.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Сьогодні, з 10.00 год для проїзду транспорту відкриють вулицю Винниченка. Про це повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

«Підрядник завершив усі роботи щодо колектора, також відновлено дорожнє покриття. Відтак, з 10.00 год вулиця буде відкритою для проїзду транспорту, також буде демонтовано тимчасові дорожні знаки», - зазначили у міськраді.

У ТзОВ «Онур» кажуть, що усі складні роботи були в перші десять днів. Була небезпека провалу, оскільки це була робота на глибині до 10 метрів.

За словами Олександра Одинця, у центральній частині міста переважно австрійські колектори, тому відбуваються такі провали. У міськраді мають визначити, де є слабкі ділянки каналізаційних мереж, і почати їхній ремонт. 

Читайте також: На колектор на Винниченка у Львові виділили майже 2 мільйони

Нагадаємо, що 25 червня у Львові стався буревій. Внаслідок негоди одна людина постраждала, утім відмовилась від госпіталізації. У місті повалило понад 300 дерев та пошкодило 50 дахів. Деякі вулиці міста були заблоковані, чимало магістралей підтопило. Комунальники усю ніч усували наслідки стихії. Внаслідок буревію майже чотири метри асфальту на вулиці Винниченка не мали під собою основи, ґрунт вимило, тому утворилося провалля. Термінові протиаварійні роботи проводила компанія «Онур». На ремонт з бюджету напередодні виділили 1,8 млн грн. 


 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!