Вулицю Замарстинівську обіцяють відкрити після ремонту у грудні

2293 0
Найближчим часом на вулиці почнуть частково замощувати бруківку.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Вулицю Замарстинівську після ремонту планують відкрити 1 грудня. Про це під час брифінгу повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Читайте також: Як ремонтують вулицю Замарстинівську. Актуальні фото

«Узимку роботи не припиняли, працювали з колектором. Торік затримки на кілька місяців через колектор. У найближчі тижні робітники почнуть замощувати вулицю бруківкою зі сторони Липинського. До 1 грудня цього року закінчать повністю закінчать роботи на всій вулиці», – розповів Андрій Білий.

За його словами, після ремонту нове дорожнє покриття має прослужити не менше десяти років без втручань. Для замощення вулиці використають бруківку. яка була на Замарстинівській під асфальтом, та брук із площі Двірцевої. Щодня без вихідних на вулиці працює близько сорока працівників підрядної організації.

Як уточнили у коментарі Tvoemisto.tv у ЛКП «Львівавтодор», вулиця матиме дві смуги руху. Схему ОДР наразі ще коригують, аби на перехресті з вулицею Липинського трамвай не потрапляв на смугу зустрічного руху. 

Біля зупинок у міждеревному просторі мають облаштувати кишені для паркування, розраховані на дві припарковані паралельно до вулиці машини. Через аварійність дерев, на Замарстинівській посадять нові низькорослі дерева.

Читайте також: Під час реконструкції на Замарстинівській зріжуть усі дерева та висадять нові

Нагадаємо, вулицю Замарстинівську закрили для проїзду електротранспорту у грудні 2017 року. Взимку торік провели тендер на підрядника, яким стало ТзОВ «Онур Конструкціон». Вартість робіт становить 84,47 млн гривень.

Частину вулиці від Липинського до Східної закрили для проїзду транспорту на початку березня, а наступного дня почали підготовчі ремонтні роботи — зняли дорожнє покриття, демонтували колії та електричні опори. Наприкінці квітня на вулиці зупинили роботи, а проект відправили на доопрацювання через виявлені пливучі ґрунти. 22 лютого на ремонт перекрили ділянку від Східної до Дашкевича. 

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!