Виборчу адресу українці зможуть змінити онлайн до початку вересня

1520 0
Місцеві вибори в Україні заплановані на 25 жовтня 2020 року.

Громадяни України можуть змінити виборчу адресу онлайн для участі у голосуванні на місцевих виборах до 9 вересня. Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації.

«Як змінити місце голосування? Подайте заяву через особистий кабінет виборця. Підвантажте один з документів: довідка ВПО, договір оренди житла, документ про право власності на житло тощо. До 9 вересня», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Варта зібралася йти на вибори. Що буде зі спільнотою

У Мінцифри наголошують, що зазначена виборча адреса буде визначена як постійна, та її не можна буде змінити протягом наступних шести місяців.

Додамо, що місцеві вибори в Україні заплановані на 25 жовтня 2020 року. Пройти вони мають одночасно на всій території країни – виборці обиратимуть представників місцевих органів влади та міських голів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!