Політична реклама

Вибори голови Львівської ОТГ. Олег Синютка наздоганяє у рейтингу Садового

3979 0
Загалом опитали 2 000 респондентів.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Центр соціальних та маркетингових досліджень Socis опублікував дані, за якими дистанція між Андрієм Садовим та Олегом Синюткою зменшується і, ймовірно, саме між цими кандидатами львів’яни обиратимуть голову Львівської ОТГ 25 жовтня.

Так, якби у наступну неділю відбулись вибори міського голови Львова, то 30,4% опитаних віддали б свій голос за чинного мера Андрія Садового, лідера партії «Самопоміч». Водночас 24,1% львів'ян хочуть бачити мером міста народного депутата від «Європейської Солідарності» Олега Синютку. 9,3% обрали б екснардепа Руслана Кошулинського зі «Свободи», 4,3% Ігоря Зінкевича з партії «Варта» та 2,5% Ярослава Рущишина від «Голосу».

Серед тих, хто точно вирішив іти на вибори і визначився із вибором, 39% львів'ян голосуватимуть за чинного міського голову Андрія Садового, а 30,8% мешканців готові віддати свої голоси за Олега Синютку.

 

Дослідження проводили з 6 по 11 жовтня в усіх адміністративно-територіальних районах міста та в населених пунктах, які входять до Львівської міської ради. Результати репрезентують доросле населення Львова за такими показниками, як вік (старші 18 років), стать, а також поділ на райони. Загалом було опитано 2000 респондентів. Статистична похибка становить +/- 2,3%.

Нагадаємо, за даними INFO SAPIENS, серед тих, хто визначився із вибором, 42% львів'ян готові підтримати міського голову Львова Андрія Садового, 25% – народного депутата від «Європейської солідарності» Олега Синютку і 14% опитаних – екснардепа Руслана Кошулинського.

Разом з тим, як свідчать результати опитування агенції Fama, проведеного на замовлення Zaxid.net, лідером залишається чинний міський голова Андрій Садовий з результатом 42,7%. Друге і третє місця, відповідно посідають Олег Синютка (20,8%) й Руслан Кошулинський (16,3%).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!