Жителі Київщини сьогодні можуть чути звуки вибухів

1089 0
Людей просять зберігати спокій.
Фото умовне/вибух нафтобази в Білгороді в Росії

Фото умовне/вибух нафтобази в Білгороді в Росії

Жителі Київської області можуть сьогодні чути вибухи. Це пов’язано з роботами саперів. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації. 

«У громадах Бучанського, Вишгородського та Броварського районів сьогодні, 15 жовтня, проводитимуться планові роботи з розмінування та знешкодження вибухонебезпечних предметів. Через це в області можливо чути звуки вибухів», − пояснили там.

Читайте також: У Києві ввели оплату проїзду банківською карткою у громадському транспорті

Жителів області закликають зберігати спокій, дотримуватись правил безпеки та довіряти виключно офіційним джерелам інформації. 

Нагадаємо, наступного тижня, із 17 по 21 жовтня, заклади освіти Київщини продовжать працювати в дистанційному режимі. Таке рішення ухвалили під час засідання оперативного штабу Ради оборони області. Воно обумовлене посиленою загрозою ракетних обстрілів з боку російської федерації. 

Йдеться про всі освітні заклади будь-яких форм власності − загальної середньої, дошкільної, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!