Видання The New York Times назвало вишиванку трендом сезону

5200 0
Американське видання The New York Times опубліковало статтю «Неофіційний топ літа», у якій вишиванка названа трендом сезону. Автор матеріалу описав вишиванку як «блузку», що увійшла у «всесвітній обіг».
фото: hromadske.ua

фото: hromadske.ua

У статті розповідається про лейбл March 11, який створили у створили  українці, що живуть у Нью-Йорку, Світлана Головченко і Роберт Міщенко. Вони у своїх колекціях пропагують традиційну українську вишиванку, – інформує hromadske.ua.

 «Пара вишиванок з джинсовою спідницею – це все, що потрібно, аби мати стильний вигляд. Просто будьте готові, що люди питатимуть у вас звідки вона», – пише автор. Із оригіналом статті можна ознайомитися за посиланням.

Читайте також: Що вдягнути. 7 львівських виробників етно одягу

Нагадаємо, 25 червня, в рамках фестивалю «Alfa Jazz Fest» на території Митрополичих садів, що є частиною комплексу львівського собору Святого Юра, відбувся показ нової колекції суконь української дизайнери Оксани Караванської під назвою «Український Haute Couture».

Читайте також: Майстриня етно одягу про тренди серед вишиванок

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!