Політична реклама

Видатних львів'ян нагородили премією «StyleBoom AWARDS»

2916 1
Львівський модний журнал «StyleBoom» відсвяткував свій третій день народження. З цієї нагоди в місті відбулась церемонія нагородження премій «StyleBoom AWARDS». Преміями нагородили людей, які надихають на творчість, уміють дивувати та спонукають до розвитку.

Серед нагороджених - мер Львова Андрій Садовий,  співзасновник холдингу емоцій «!Фест» Андрій Худо та інші особистості, які на думку засновників StyleBoom, багато творять на  балаго міста та його мешканців.  

Привітати журнал зібралось багато друзів журналу: відомі дизайнери, стилісти, успішні львіяни і просто друзі зазновниць журналу, серед яких Роксолана Богуцька, Оксана Фольтович, Оксана Караванська,  Марта Вахольц та інші.  Координувала святкування відома телеведуча Ольга Фреймут.


Читайте також:
24 Жовтня, 2012 15:13
Міледі Так гламурненько,приєднуюся до вітань!
Якісний глянець!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!