«Видавництво Старого Лева» переїхало в унікальний офіс. Адреса. Фото

6171 0
Одне з найбільших в Україні видавництв стилізувало офіс у вигляді великої книжкової полиці.
Фото: фесбук-сторінка ВСЛ

Фото: фесбук-сторінка ВСЛ

Львівське «Видавництво Старого Лева» відкрило новий креативний офіс на території клубу FEST Republic. Відтепер адреса книгарні – м. Львів, вул. Старознесенська, 24-26.

Читайте також: В українських потягах хочуть продавати книги

Зовнішній фасад будівлі нагадує полицю із книгами, які у різні роки видавали у видавництві. 

«Для нас було важливо втілити внутрішньо концепцію видавництва: ми творимо книжки, любимо книжки і виглядаємо книжки. Обкладинки ми обирали, залежно від їх значимості та знаковості. Наприклад "Казки Старого Лева" – перша книга, із якою ми вийшли на міжнародний ринок», – розповіла у коментарі Tvoemisto.tv керівниця піар-відділу «ВСЛ» Оксана Зьобро. Вона також зазначила, що ця конструкція тимчасова. Згодом книги будуть змінюватись.

Ідея і концепція оформлення фасаду будівлі нового офісу «Видавництва Старого Лева» – це спільна творчість команди дизайнерів FESTу та ВСЛ, реалізовували її дизайнери Іван Шкоропад і Мар’яна Лагуш.

Нагадаємо, раніше офіс «ВСЛ» знаходився за адресою м. Львів, вул. Лемківська, 15а.

Вікторія Ейсмунт
Фото: Фейсбук-сторінка ВСЛ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!