Виділені смуги на Липинського у Львові можуть скасувати

2444 0
Виділені смуги на вулиці Липинського облаштували у березні.
Фото: Юрій Коберник

Фото: Юрій Коберник

Виділені смуги для громадського транспорту на вулиці Липинського у Львові планують скасувати. Про це в ефірі радіо «Львівська Хвиля» повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: Не існує простих рішень. Як країни світу запускають транспорт після карантину

«Є одна проблема непродумана – це по Липинського. Ми сьогодні будемо мати комісію з безпеки руху і спробуємо ситуацію врегулювати. А в цілому виділені смуги дали свій ефект, бо люди, які їздять громадським транспортом, мають перевагу. По Липинського, я погоджуюся, – затори шалені, сам їхав, тому сьогодні будемо це виправляти», – сказав Андрій Садовий.

В управлінні транспорту Tvoemisto.tv повідомили, що поки що про скасування виділених смуг на Липинського не знають. Водночас днями на реконструкцію закрили частину вулиці Богдана Хмельницького, що спровокувало значні затори на Липинського та прилеглих і скарги львів’ян на них.

Читайте також: Громадський транспорт у заторі нікому не треба Або навіщо Львову виділені смуги

Нагадаємо, що виділені смуги на вулиці Липинського облаштували у березні. Міська комісія з безпеки дорожнього руху погодила виділені смуги на Липинського й Чорновола ще в жовтні торік. Патрульна поліція Львівщини також затвердила нові знаки, що повідомлятимуть водіїв із прилеглих вулиць про виїзд на виділену смугу.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!