Політична реклама

Виготовлення документів подешевшає на 40%

1015 0
Відтепер посвідчення водія, техпаспорт, а також українські та закордонні паспорти замість Міністерства внутрішніх справ виготовлятиме Національний банк України. Відтак, ціни на їх виготовлення обіцяють знизити аж на 40%.

«Сьогодні Міністерство внутрішніх справ України передало всі функції щодо виготовлення посвідчень водіїв та інших документів суворої звітності Національному банку України. Хочу констатувати, що якщо при виробництві підприємством «ЄДАПС» посвідчення водія коштувало 198 гривень, то тепер – 114 гривень, а це менше, ніж на 40%. Стільки ж коштуватиме і техпаспорт», – цитує заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря прес-служба МВС.

Зниження ціни стосуватиметься посвідчень водія, техпаспортів на транспортні засоби, а також вітчизняних та закордонних паспортів громадян України.

За його словами, найближчим часом такі зміни відбудуться і у сфері виготовлення паспортів. «Думаю, така тенденція буде у виготовленні як українських, так і закордонних паспортів – ціна на них буде значно нижча», – зазначив заступник Міністра внутрішніх справ.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!